, îți va oferi asistență gratuită și confidențialitate. Contactează-i cu încredere și pe cei de la Gamblers Anonymus, Gambling Theory, GameCare și Dependența.ro. Iată unde îi poți găsi:La momentul actual toate cazinourile seriase, de renume au mai multe opțiuni pentru a-ți permite să joci responsabil, așa că nu îți face griji. Cât despre cazinourile care nu au astfel de opțiuni, nu îți face probleme, nu ți le vom reomanda deoarece nu încurajăm o astfel de atitudine.

Limita de vârstă

Vârsta legală pentru a putea să te inregistrezi la un Cazino Online și să te joci jocuri de noroc este de 18 ani. Toate cazinourile sunt obligate conform să interzică minorilor jocurile la casino. Este foarte important să nu minți în legătură cu vârsta ta deoarece pot apărea diverse complicații și neplăceri.

Testează-te

Pentru a-ți da seama dacă te începi să dezvolți o anumită dependență pentru jocurile de noroc sau nu, există mai multe chestionare de auto-ajutor pe site-ul fiecărui Cazino Online. Aceste teste sunt la dispoziția oricui și se găsesc foarte ușor pe site-ul Cazinourilor. Acestea au mai multe întrebări cu răspunsuri multiple, iar după terminarea chestioarului, profilul tău de jucător va fi analizat, iar în scurt timp vei putea să afli ce fel de obiceiuri ai atunci când vine vorba de jocurile de noroc.

Închidere voluntară a contului

joc responsabil

Dacă simți că ai nevoie de o pauză de câteva zile, săptămâni, luni sau chair de o perioadă nedeterminată în care să stai departe de jocurile online, poți alege opțiune de a închide contul. Tu decizi cât timp czinoul îți închide contul. În această perioadă nu vei mai primi informații despre cazino și ofetele sale. Desigur că înainte de acest lucru poți să îți retragi toți banii, iar dacă dorești poți să îți închizi contul definitiv.

Te invităm să joci responsabil și în siguranță un joc de noroc alături de noi. Poți alege dintre Pariuri Sportive, bonusuri, Cazinouri Online Live și Rotiri, Jackpoturi sau Sloturi.